top of page

NSN GROUP CHAT

Public·1952 members

Nikola YersNikola Yers
Nikola Yers

Axtardığım platformada rəng korları üçün xüsusi

Mən rəng koruyam və bir çox saytlarda qırmızı/yaşıl işarələri ayırd etmək mənim üçün çətindir. Axtardığım platformada rəng korları üçün xüsusi rejim (məsələn, formalar, naxışlar və ya rəqəmlərlə işarələmə) olmalıdır. Bu barədə düşünən varmı? Hansı saytlarda bu seçim var? Mənə yalnız vizual rahatlıq vacibdir, amma təəssüf ki, çox az yer bu detala diqqət yetirir. Tövsiyələrinizi gözləyirəm!

12 Views
Lilit Relis
Aug 21

Həyat bəzən monoton olur, hər gün eyni şeylər, eyni saytlar. Mən də bu döngədən çıxmaq üçün bəzən yeni səhifələr axtarıram. Bu gün axtarışım məni ünvanına gətirdi. Səhifə açılan kimi hiss etdim ki, bura fərqlidir. Dizaynı, yazı tərzi, məlumatların təqdim olunma üsulu – hər şey çox peşəkarcasına hazırlanıb. Mən bölmələr arasında gəzərkən heç bir çətinlik yaşamadım, çünki hər şey o qədər aydın idi ki, təlimat oxumağa ehtiyac qalmırdı. Bu cür saytlar istifadəçiyə hörmət edən komandaların işidir. Mən burada bir neçə saat keçirdim və heç darıxmadım. Əksinə, yeni məlumatlar öyrəndikcə həvəsim artdı. İndi mən bu ünvanı sevimlilərə əlavə etmişəm və vaxtaşırı qayıdıram. Maraqlananlar üçün gözəl bir tapıntıdır, məncə.

Members

• daysinnmodaysinnmo
    daysinnmo
  • adadminadadmin
    adadmin
  • colleencolleen
    colleen
  • andrew.brunetteandrew.brunette
    andrew.brunette
  • assessorassessor
    assessor
bottom of page