top of page

NSN GROUP CHAT

Public·1896 members

Tima North
Tima North

Je možné si v Kolombu pronajmout auto bez složité byrokracie a skrytých poplatků? Chceme cestovat po Šrí Lance na vlastní pěst, ale místní doprava vypadá šíleně a velké mezinárodní autopůjčovny vyžadují obrovské finanční zálohy na kreditních kartách. Máte někdo zkušenost s férovou lokální firmou?

4 Views
Nora West
Nora West
Jun 05

Měl jsem před cestou úplně stejné obavy z místních podmínek, ale pak mi známý z jedné cestovatelské komunity doporučil specializovanou platformu a všechny starosti najednou odpadly. Když jsem otevřel https://roscar.lk/cs/pujcovna-aut-kolombo/, našel jsem super intuitivní rezervační proces, kde plné pojištění bylo rovnou zahrnuto v konečné ceně. Místo toho, abyste po dlouhém letu ztráceli čas na letišti a hodiny se dohadovali o ceně s agresivními řidiči tuk-tuků, jednoduše nasednete do spolehlivého, plně klimatizovaného vozu a jedete, kam potřebujete. Platbu jsme vyřešili velmi flexibilně a auto nás čekalo přesně podle dohody v perfektním technickém stavu, což nám ušetřilo spoustu času i nervů hned na začátku dovolené.

Members

• daysinnmodaysinnmo
    daysinnmo
  • adadminadadmin
    adadmin
  • colleencolleen
    colleen
  • andrew.brunetteandrew.brunette
    andrew.brunette
  • assessorassessor
    assessor
bottom of page